De site die wij u met plezier presenteren geeft u als bezoeker een compleet beeld over wat wij als deskundig Installatiebedrijf zo al aan u kunnen aanbieden. Installatiebedrijf van Dam is inmiddels alweer ruim 16 jaar actief in de verwarmings en installatiebranche. Onze onderneming is naar de afnemers toekomst- en servicegericht. Service neemt een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden.
Als Installatiebedrijf zijn wij zowel actief in de particuliere sector maar verrichten wij ook vele werkzaamheden bij bedrijven en instellingen. Technische kennis is bij ons aanwezig en daarbij werken wij nauw samen met deskundige partners in de vorm van technische groothandelsbedrijven en fabrikanten.

Om verzekerd te zijn van warm water en een warm huis, biedt Vandaminstal u een onderhoudscontract voor uw cv-installatie aan. U heeft de keuze uit 2 vormen van het onderhoudscontract voor het jaarlijks, professioneel onderhoud van uw cv-installatie. Wij dienen u graag van advies welk onderhoudscontract het beste bij u past.