<< >>

Wij onderhouden, repareren en installeren C.V.- en Combiketels, Boilers, gevelkachels en gashaarden.

Ook kunt u bij ons een contract afsluiten voor het onderhoud van uw cv-installatie. Met een onderhoudscontract van Vandaminstal bent u verzekerd van een jaarlijks, professioneel onderhoud van uw cv-installatie. Zo bent u altijd zeker van warm water en een warm huis.

Een extra radiator plaatsen, of een volledige nieuwe centrale verwarmingsinstallatie leveren en monteren? Vandaminstal verzorgt het graag voor u. Wij leveren en plaatsen ketels van een hoogwaardige kwaliteit, die tevens onderhoudsvriendelijk zijn.

De moderne generatie cv-ketels zorgen voor een behoorlijke rendements-verbetering. Investeren hierin voorziet, naast comfortverbetering, in een besparing op uw energiekosten. Slimme eigenaren van installaties gaan tijdig over tot vervanging vóórdat de kosten ten gevolge van storingen sterk oplopen.

Het is van groot belang dat de nieuwe cv-ketel de juiste capaciteit (vermogen) heeft om de woning of bedrijfsruimte op temperatuur te brengen en te houden. Bij een te kleine cv-ketel lukt dit niet of onvoldoende op die momenten dat u het juist nodig heeft. Bij een te grote cv-ketel gebruikt u onndig veel energie. Heeft u extra isolatie aangebracht of bent u dit juist van plan? Ook toekomstplannen als bijvoorbeeld een aanbouw aan de woning of verandering in de gezinssituatie, dienen meegenomen te worden in de berekening. Wij werken met de meest gerenommeerde fabrikanten van cv-ketels, tevens cascade systemen.

Wij kunnen op bestelling alle typen (design)radiatoren voor u leveren en installeren.

Comments are closed.